BEVERWIJK - DEM heeft zijn tweede zege van het seizoen binnen. In de thuiswedstrijd tegen TEC uit Tiel wist men diep in blessuretijd de volle buit te grijpen.

De thuisploeg kwam na een half uur terecht op voorsprong. Na goed voorbereidend werk van Jeroen Schavemaker, wiens inzet geblokt werd, wist Bas Arp wel raad met de rebound. De ploeg van trainer Ron Bouman had zeker in die fase de mogeljkheden om de score verder uit te bouwen.

Na de rust was het betere spel voor de gasten uit Tiel en Yelkovan hielp al snel een goede kans om zeep. TEC bleef dreigend, maar DEM hield tot de 83e minuut stand. Een corner die plots voor de voeten van voormalig prof Pele van Anholt viel betekende alsnog de gelijkmaker. TEC wilde meer, maar diep in blessuretijd zat het nu eens een keer mee voor DEM. Invaller Raymond de Waard vond het hoofd van Brooklyn van Doorneveld die voor dolle blijdschap zorgde op Sportpark Adrichem: 2-1.