BUNSCHOTEN - RKVV DEM heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Eemdijk. De Beverwijkers kwamen in Bunschoten tweemaal op voorsprong, maar moesten zich uiteindelijk tevreden stellen met het gelijke spel: 2-2.

Al vroeg in de wedstrijd kwam DEM op voorsprong door een rake kopbal van Joël Donald, In het vervolg van de eerste helft had men het vervolgens lastig, maar uit een handvol kansen wist alleen Jeffrey van den Dikkenberg tegen te scoren.

Na de rust had de ploeg van trainer Ron Bouman de organisatie beter op orde. Het kwam opnieuw op voorsprong via Jeroen Schavemaker, maar een klein kwartier voor tijd was het opnieuw Van den Dikkenberg die voor de 2-2 wist te zorgen.

DEM, dat nu zeven punten heeft uit zes wedstrijden, ontvangt komende zaterdag IJsselmeervogels.