Suzanne Schouwenburg-Groen, eigenaar van Sparkle ice and more.
Het is allemaal begonnen in 2004, als 17 jarige ben ik begonnen met het werken bij de koninklijke marine als kok. Vervolgens kreeg ik bij defensie de kans om de bakkerij opleiding te volgen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Daarnaast heb ik in mijn eigen tijd de opleiding ondernemersvaardigheden voor de horeca gevolgd. Een stilzitter ben ik nooit geweest, continu wil ik mijzelf blijven uitdagen. Mijn passie voor koken is groot, maar mijn creativiteit die ik kwijt kan in het maken van nagerechten en taarten haal ik echt voldoening uit. Daarom heb ik besloten de patisserie opleiding te gaan volgen en mijn kennis te verbreden. Tijdens deze opleiding kwam ik voor het eerst in aanmerking met ijs. Dit vond ik zo interessant, dat ik besloot de opleiding ambachtelijk ijs draaien te gaan volgen en zo werd ik toeleverancier voor horeca, ijssalons en winkels.
En de patisserie die laat ik zeker niet gaan, 'and more' voor later
This the season to Sparkle….