VELSEN-ZUID - In de strijd om een plaatsje in de top vier van de Keuken Kampioen Divisie hebben Telstar en De Graafschap zaterdagavond met 2-2 gelijk gespeeld. Topscorer Zakaria Eddahchori was met twee treffers weer belangrijk voor de thuisploeg.

Telstar kende een voortvarende start in het eigen 711 Stadion. Na zes minuten bracht Eddahchouri de thuisploeg aan de leiding. Na een snel genomen vrije trap schoot hij op aangeven van Jeff Hardeveld raak. De Graafschap moest in de openingsfase alle zeilen bijzetten, maar kantelde de wedstrijd na een half uur en scoorde twee keer in een tijdsbestek van drie minuten. Eerst maakte aanvaller Jesse van de Haar de gelijkmaker voor de Superboeren en kort daarna schoot Seuntjes op fraaie wijze raak na een hoekschop.

Twintig minuten voor tijd voorkwam Eddahchouri met zijn achtste treffer van het seizoen een nederlaag voor Telstar. Door dit resultaat staat De Graafschap nu vierde met zestien punten en heeft Telstar nu veertien punten.